Door te kijken naar ieders kwaliteit en waar de kansen liggen je verder te kunnen ontwikkelen zorgen we voor een goed passende werkplek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier een bijdrage levert aan het product. Op deze manier weet je altijd waar je aan werkt en hoe het eindproduct er uit zal zien. We bieden een gevarieerde werk- en leerplek voor mensen met allerlei achtergronden.

Medewerkers die bij Houtgenoten werkzaam zijn hebben bijvoorbeeld een indicatie; volgen een ontwikkeltraject; zijn statushouder; hebben een beperkte loonwaarde of zijn stagiaire van een sociale- of vakopleiding. Om bij Houtgenoten te werken is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met houtbewerking. Medewerkers die bij ons de handen uit de mouwen willen steken worden op de werkvloer wegwijs gemaakt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Omdat grote en kleine bedrijven steeds vaker geïnteresseerd zijn in het maatschappelijk verantwoord ondernemen groeit ons netwerk enorm en blijft de vraag naar goede en mooie producten stijgen. Wij werken voornamelijk in opdracht van bedrijven en gemeenten . Door ons goed uitgeruste werkplaats kunnen we een

We werken nauw samen met Driestroom om er voor te zorgen dat we kwalitatief goede zorg kunnen leveren binnen de dagbesteding van Houtgenoten. Volgens kwaliteitssystemen zoals die door Driestroom worden gesteld. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf voor zowel vakopleidingen als sociale opleidingen.

Begeleiding bij Houtgenoten

De begeleiders van Houtgenoten hebben een stevige structuur neergezet die onze medewerkers veiligheid en duidelijkheid biedt door onder andere een passende werkplek te realiseren. Zo ligt het accent op werken in je eigen tempo en vinden wij een prettige werkomgeving natuurlijk ook erg belangrijk. Door mee te werken en te begeleiden staan we dichter bij onze medewerkers. Met behulp van onder andere foto’s, een planbord en mallen op de machines zorgen we voor een duidelijk gestructureerde werkplek en kunnen we een hoge kwaliteit van de producten garanderen.

Ben je benieuwd geworden naar plaatsingsmogelijkheden? Neem contact met ons op via de contactpagina!

Scroll naar top