Door te kijken naar ieders kwaliteit, waar en hoe je je kun ontwikkelen zorgen we voor een goed passende werkplek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het product. Op deze manier weet je altijd waar je aan werkt en hoe het eindproduct er uit zal zien. We bieden een gevarieerde werk en leerplek voor mensen met allerlei achtergronden.

Medewerkers die bij Houtgenoten werkzaam zijn hebben bijvoorbeeld een indicatie, volgen een ontwikkeltraject, zijn statushouder, hebben een beperkte loonwaarde of zijn stagiaire van een sociale- of vakopleiding. Om bij Houtgenoten te werken is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met houtbewerking. Medewerkers die bij ons de handen uit de mouwen willen steken worden op de werkvloer wegwijs gemaakt. De grotere machines, zoals de formaatzaag, worden bediend door begeleiding of vrijwilligers. Ze kunnen hier wel bij assisteren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Omdat grote en kleine bedrijven steeds vaker geïnteresseerd zijn in het maatschappelijk verantwoord ondernemen groeit ons netwerk enorm en blijft de vraag naar goede en mooie producten stijgen. Wij werken voornamelijk in opdracht van particulieren, gemeenten en bedrijven. Door ons goed uitgeruste werkplaats zijn de mogelijkheden ongekend.

We werken nauw samen met Driestroom om te zorgen dat we een kwalitatief goede zorg kunnen leveren binnen de dagbesteding van Houtgenoten. Volgens kwaliteitssystemen zoals die door Driestroom worden gesteld. Op deze manier staan we garant voor een kwalitatief goede dagbesteding en kunnen we garanderen dat we aan alle eisen voldoen.

Begeleiding bij Houtgenoten

De begeleiders van Houtgenoten hebben een stevige structuur neergezet die onze medewerkers veiligheid en duidelijkheid biedt door onder andere een passende werkplek te realiseren. Zo ligt het accent op werken in je eigen tempo en is een prettige werkomgeving natuurlijk ook erg belangrijk. Door middel van foto’s en een planbord weet iedere medewerker waar hij/zij aan mag werken. Wel houden de begeleiders nauwkeurig in de gaten of de werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Ben je nu benieuwd naar plaatsingsmogelijkheden? Neem contact met ons op via de contactpagina!

Scroll naar top